BILDARKIV/ARCHIVE

BILDARKIV/ARCHIVE

BILDER

Lite bilder och text från åren 2011 till 2014, och sedan var det svårt att hinna med allt. Detär viktigare att informera om vad som kommer att hända, istället för attinformera om vad som redan har skett.
Klicka på varje årtal och minns vad som hänt.

Festligheter

2013Skapad av Bosse lör, oktober 19, 2013 18:30:31

Samtidigt med Fiesta la Virgen Madre i barrio de Torrecuevas var det också Fiesta de Chirimoya, Dia de Pilár och Dia de la Hispanidad som är Spaniens nationaldag.

I Torrecuevas firade man i 3 dagar med tävlingar, hästshow, flamencodans och musik, mat och glädje, en procession med Helgonet la Virgen Madre och ett stort fyrverkeri.

Spaniens nationaldag firades med tal och musik den 12 oktober vid den stora nymålade rondellen vid Carrera, för att minnas att Cristoffer Columbus upptäkte Amerika 1492. Polisen Juan Castillo Peralta vid Guardia Civil hedrades med en plakett för sin prestation att klättra upp till Mont Everest. Dagen avslutades med att kommunala musikkåren spelade och att den stora spanska flaggan hissade vid den nymålade rondellen. Foto: Juan Manuel de Haro. Ayuntamiento och almunecar.se